Veidekke ga både topp- og bunnlinjen et løft i tredje kvartal 2018., mot 412 millioner kroner i samme periode året før.Analytiker Mikkel Nyholt i Carnegie derimot peker på at marginen i kvartalet var svakere enn det analytikerne hadde ventet på forhånd. - Det er litt skuffende med tanke på at selskapet hadde den historisk største nedskrivningen i andre kvartal, mens de påpekte at det derfra skulle bli bedre, sier analytiker Nyholt til TDN Direkt.- Ikke veldig bullish Anleggsvirksomheten i Norge fikk en resultatmargin på -0,0 prosent i tredje kvartal 2018, fra -0,4 prosent i tredje kvartal 2017.- Det er skuffende, og de er heller ikke veldig bullish i guidingen for hva de skal klare i umiddelbar fremtid heller, så man blir ikke overbevist om at 2019 blir betraktelig mye bedre. Det er nok hovedgrunnen til at aksjen faller i dag, sier han.Under selskapets kvartalspresentasjon torsdag kom det frem at det vil ta tid før marginene kommer opp innen anleggsvirksomheten i Norge.- Jeg tror vi har liten mulighet til å påvirke marginnivåene i 2019, og kanskje langt inn i 2020, uttalte konsernsjef Arne Giske, ifølge nyhetsbyrået. Nyholt sier han ligger inne med en halvering i ebit-bidrag fra boligutvikling fra 2017 til 2020.