Hunter Group, hvor Arne Fredly eier en betydelig andel av aksjene, satt igjen med 5,2 millioner kroner på bunnlinjen i 3. kvartal. Selskapet hadde ingen driftsinntekter, da det foreløpig ikke har tatt levering av et eneste skip.
- De har åtte skip under bestilling på hos DSME som skal leveres fra og med 4. kvartal 2019, kommenterer analytiker Peder Nicolai Jarlsby i Fearnley Securities til Hegnar.no.- Dette kombinert med IMO 2020, som vi tror vil føre til store drivstoffbesparelser for moderne skip med scrubbere, gjør at vi kommer til å opprettholde vår kjøpsanbefaling og kursmål på 5,4 kroner, sier Jarlsby.Hunter Group skriver i kvartalsrapporten at selskapet fremdeles er veldig positive til VLCC-markedet, når IMO 2020 blir en realitet. Selskapet viser til bestillingen av ytterligere ett skip, med identiske spesifikasjoner til de andre syv skipene. Her er tallene fra Hunter Group Hunter Group kunne annonsere kjøpet VLCC - Very Large Crude Carrier - fra DSME-verftet i Sør-Korea.- Med det første avdraget for fartøy nummer åtte ventet i første kvartal 2019 og det andre avdraget som ikke ventet før i oktober 2019, er Hunter Group fullfinansiert til juni 2019, og har derfor ingen umiddelbare planer om å hente mer egenkapital, het det i en melding for to uker siden.   
Analytikeren har et positivt syn på tankmarkedet fremover, og tror på høyere rater og skipsverdier.Les også: Hunter Group faller i skrivende stund 2,82 prosent til 3,45 kroner på Oslo Børs. Det seneste året har aksjen steget 50 prosent.Fullfinansiert til sommerenFredag 2. november skrev Hegnar.no at  av nok en I tillegg meldte rederiet at det har fått fremskyndet leveringen av tre VLCC-er, samt forlenget fristen for erklæringen av opsjonene på ytterligere tre VLCC-er.Med referanse til meldingen, kom selskapet med en oppdatering på det kortsiktige kapitalbehovet.Positive aksjonærerVidere opplyste selskapet at det har vært i kontakt med aksjonærer som representerer en eierandel på nær 50 prosent, som er positive til transaksjonen og har uttrykt en klar intensjon om å delta i fremtidige emisjoner.Blant investorene som er kontaktet, er Arne Fredly, Arne Blystad, Sundt-familien, Jan Erik Rivelsrud, Ketil Skorstad og Kristian Lundkvist.