Analytiker spår kursoppgang - anbefaler kjøp

Børs

Investtech anbefaler kjøp av aksjer i Flex Lng og SalMar.- Flex Lng la frem sin kvartalsrapport tirsdag, og markedet svarte med å sende kursen opp over 10 prosent på høyt volum. Dette indikerer stor kjøpervilje blant investorene, noe som styrker aksjen på kort sikt. Aksjen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Det viser at investorer over tid har kjøpt til stadig høyere kurser for å komme seg inn i aksjen og indikerer en god utvikling for bedriften. Aksjen har støtte ved cirka 13 kroner og motstand ved cirka 16 kroner. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- SalMar ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Det viser at investorer over tid har kjøpt til stadig høyere kurser for å komme seg inn i aksjen og indikerer en god utvikling for bedriften. Aksjen ligger nær støtten ved gulvet i trendkanalen, noe som kan gi en reaksjon opp. Det ligger ytterligere støtte ved 440 kroner. Nedsiden anses dermed som liten, mens det er lite motstand som begrenser oppsiden. Aksjen er negativ på innsidehandler. Flere innsidere solgte aksjer og Restricted Share Units i november. Vurdering: Svak kjøpskandidat, avslutter Investtech.

børs
investtech
flex lng
salmar
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse