Analytiker spår kursoppgang – anbefaler kjøp

Investtech anbefaler kjøp av aksjer i Hexagon Composites.- Hexagon Composites viser ingen klar trend på mellomlang sikt. Siden midten av august har aksjen beveget seg i en liten rektangelformasjon mellom støtte ved 23,60 kroner og motstand ved 26 kroner. Nå har aksjen brutt opp gjennom taket i formasjonen og også opp gjennom motstanden ved 26 kroner. Et kjøpssignal er nå utløst, skriver Investtech.Ifølge analytikeren er neste motstand ved 27,80 kroner.- Det kortsiktige momentumet er økende og volumbalansen er positiv. Disse forholdene styrker aksjen ytterligere. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler. Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.Mandag sluttet aksjen på 26,10 kroner. Det betyr at aksjen er opp 2,55 prosent den siste måneden mens den er ned 3,77 prosent det siste året.