Anbefaler aksje – advarer mot høy risiko

Publisert 8. nov. 2018 kl. 13.00
Oppdatert 8. nov. 2018 klokken 13.00
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 164 ord

Investtech anbefaler kjøp av aksjer i Panoro Energy og egenkapitalbevis i Sparebank 1 Nord- Norge. Det advares mot høy risiko i førstnevnte.- Panoro Energy brøt den stigende trenden i oktober, men har bunnet ut på kort sikt og ligger over støtten ved 16,70 kroner. Videre oppgang indikeres, men med en svakere stigningstakt enn trendens annualiserte stigningstakt på friske 424 prosent. Det ligger motstand rundt 23 kroner. Aksjen har høy volatilitetsrisiko med en gjennomsnittlig månedlig kursendring på nesten 30 prosent. Den forestående resultatrapporteringen 13. november øker risikoen ytterligere. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Investorene har over tid betalt stadig høyere priser for å kjøpe seg opp i Sparebank 1 Nord-Norge og egenkapitalbeviset ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang. Det ligger støtte ved cirka 64,40 kroner og motstand ved cirka 70 kroner. Positiv volumbalanse styrker egenkapitalbeviset på kort sikt. Banken er positiv på innsidehandler etter flere kjøp i oktober og august. Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.