Anbefaler fire aksjer

I den siste ukerapporten fra Nordea kan vi lese at analytikerne ikke foretar noen utskiftinger i de norske aksjene som er med i Nordisk 20-listen.Det betyr at BW Offshore, Subsea 7, Europris og Storebrand er det norske bidraget i porteføljen.- Europris steg på et dårlig resultat hvor det nok en gang var negativ sammenlignbar salgsvekst og et lavt driftsresultat. Vi mener at markedets forventninger har vært helt i bunn og at resultatene ikke var så ille som fryktet i markedet. Selskapet kom med et nytt aksjetilbakekjøpsprogram som sender det samlede utbytte opp på ~9 prosent, hvilket vi finner attraktivt, skriver analytikerne.- Stemningen i finansmarkedene fikk et alvorlig løft mot slutten av forrige uke da Donald Trump kommuniserte velvilje til å forhandle med Kina på G20-toppmøte i slutten av november, og tvitret om en konstruktiv telefonsamtale med Xi Jinping. Det kreves imidlertid mer enn ord, og utfallet er fremdeles usikkert, noe den svake utviklingen i Asia på morgenkvisten gjenspeiler, avslutter Nordea Markets


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også