I den siste ukerapporten fra Nordea kan vi lese at analytikerne ikke foretar noen utskiftinger i de norske aksjene som er med i Nordisk 20-listen.Det betyr at BW Offshore, Subsea 7, Europris og Storebrand er det norske bidraget i porteføljen.- I etterkant av det amerikanske mellomvalget steg aksjer markant. USA var naturlig nok i tet avkastningsmessig med en oppgang på 2,5 prosent sist uke. Det er fristende å håpe at markedsuroen dermed er over for denne gang, men det er på ingen måte sikkert, skriver analytikerne. Tallknuserne er ikke videre imponert over tallene som Subsea 7 presenterte i forrige uke.- Resultatet for 3. kvartal var tett på markedets forventninger, mens forventningene til 2019 var lavere enn ventet. Dette er negativt, men vi bemerker oss at Subsea 7 holdt fast ved at det fortsatt er god etterspørsel undervannsarbeid. Vi er positive til aksjen, da vi forventer at stigende etterspørsel etter undervannsarbeid vil føre til flere ordre over tid og øke overskuddet merkbart i selskapet. Vi må bare ha litt mer tålmodighet med aksjen, avslutter analytikerne.