Pilene pekte nedover på Wall Street onsdag, i kjølvannet av at konsumprisene i USA kom inn omtrent som forventet.Tall fra amerikanske myndigheter viste at konsumprisene steg med 0,3 prosent i oktober, sammenlignet med september. År over år steg indeksen med 2,5 prosent, mens kjerneinflasjonen var opp 2,1.- Jeg tror aksjemarkedet opplever en fortsettelse av salgstrykket som begynte i begynnelsen av oktober. Hvis investorene ikke forstår hva som lå bak nedsalget eller hva som startet det, nøler man med å kjøpe. Det vedvarende nedsidepresset fører til at investorene ikke vil eie så mye aksjer, særlig ettersom volatiliteten og salgstrykket fortsetter, sa Robert Pavlik, investeringsstrateg hos SlateStone Wealth, til CNBC.Videre har den britiske regjeringen valgt å støtte utkastet til brexitavtale.- Regjeringen har besluttet å gå videre med avtaleutkastet. Dette er et avgjørende skritt som setter oss i stand til å gå videre og sluttføre avtalen i dagene som kommer, sa May i en kort uttalelse til pressen utenfor statsministerboligen onsdag kveld.Pundet falt før offentliggjøringen fra London og ble handlet til 1,2897 bare en snau time før May uttalte seg til pressen. Onsdag kveld står pundet til 1,3003 mot dollaren.Dow Jones falt til 25.080,50 poeng, ned 0,81 prosent.6 av de 30 aksjene i indeksen steg.Det kjemiske industriselskapet
DowDuPontTravelers Cos Rentene reagerte med å falleGoldman SachsCitigroupJPMorganBank of AmericaGeneral ElectricAppleAMDTeslaFacebookMicrosoftNetflixTransoceanog Baker Hughes. oljeprisenExxon MobilAurora CannabisCanopy Growth Corporation
var dagens vinner på den verdenskjente indeksen.Selskapet leverte solid vekst i 3. kvartal, ifølge kvartalsrapporten som ble offentliggjort i starten av november. Omsetningen økte med hele 32 prosent fra året før.Aksjen la på seg 0,89 prosent.På toppen av taperlisten finner vi forsikringsgiganten . Selskapets markedsverdi falt med 2,97 prosent.S&P 500 falt til 2.701,58 poeng, ned 0,76 prosent.Finansaksjene var den klare taperen på Wall Street onsdag.Selv om konsumprisene kom inn på analytikerkonsensus var det nok flere aktører i markedet som hadde trodd på et større hopp i prisene etter sterke jobbtall og et stramt arbeidsmarked den siste tiden. , og Fed-sjef Jerome Powell virker nå å ha kontroll inflasjonen. Oppsiderisikoen i den amerikanske rentebanen har ikke blitt høyere etter dagens nøkkeltall.I tillegg har Maxine Walters, representant for demokratene i USA, uttalt at Trump-administrasjonens kamp for å lette på reguleringstrykket i den amerikanske banksektoren nå vil møte sterk motbør i Huset. Republikanerne mistet flertallet i Representantenes Hus etter mellomvalget i USA tidligere i november, og nettopp lovendringer og reguleringer krever gehør blant demokratene i Huset for at Trump skal få igjennom politikken sin. endte ned 1,28 prosent. falt 2,89 prosent. trakk seg tilbake med 2,97 prosent, mens mistet 1,91 prosent av markedsverdien. hadde en dårlig dag på børsen og endte ned 3,14 prosent.Nasdaq Composite endte dagen på 7.136,39 poeng, ned 0,90 prosent. var den store taperen og aksjen falt hele 2,82 prosent. var blant vinnerne, og den svært volatile aksjen steg hele 6,12 prosent. økte markedsverdien med 1,56 prosent onsdag. hadde også en god dag og gikk imot markedet. Aksjen steg med 1,45 prosent. falt med 1,42 prosent. endte ned 2,61 prosent.Blant andre interessante aksjer finner vi olje-relaterte selskaper som Førstnevne la på seg 1,48 prosent i takt med , mens den sistnevnte trakk seg tilbake med hele 2,73 prosent. falt 0,74 prosent.De to cannabis-relaterte aksjene og opplevde en bekmørk dag på børs og falt med henholdsvis 8,06 og 11,07 prosent.VIX-indeksen steg med 6,14 prosent til 21,25 poeng.Gullprisen endte dagen på 1.211,30 dollar per troy unse, opp 0,83 prosent.