Minst fire Apple-leverandører har kuttet sine omsetningsestimater denne uken, ettersom flere tror Apple vil skalere ned produksjonen av iPhone. Apple sa tidligere denne måneden at selskapet vil slutte å rapportere salgs- og omsetningstall for iPhone, noe som førte til spekulasjon i at selskapet har mørkere tider i vente. Rapporter CNBC har fått tilgang til viser at Apples viktigste leverandører spår færre ordre på elektriske komponenter, som for noen bekrefter flere av ryktene som fulgte kvartalsrapporten. Ingen av rapportene nevner Apple spesifikt, men antall rapporter, samt leverandørenes tilknytning til tech-giganten, er bemerkelsesverdig, ifølge CNBC. Nedgraderer og selgerDet ser ut til at Wall Street har lagt merke til rapportene, ettersom flere meglerhus har nedgradert aksjen denne uken. David Teppers Appaloosa Management, et 14-milliarder-dollars hedge fond, offentliggjorde nylig at de har solgt 100.000 aksjer i Apple for til sammen 22,3 millioner dollar, tilsvarende 189,5 millioner kroner. Aksjene ble solgt kort tid etter Apples tredje kvartalsrapport. Spår avtagende vekstØsteriske AMG AG lager sensorer for 3D-bildebehandling, lik den typen som brukes i Apples ansiktsgjenkjenningssystem Face ID. Selskapet meldte i dag at de har oppdatert sine utsikter for fjerde kvartal grunnet «den siste tidens endring i etterspørsel fra en stor kunde». AMG sa at selskapet spår «økende volatilitet i etterspørselsmønstre, som ikke forventes å avta.» Qorvo, som produserer databrikker, nedjusterte sine omsetningsestimater for fjerde kvartal til mellom 800 og 840 millioner dollar fra 880 til 900 millioner dollar. Lumentum produserer 3D-sensorer for Apples iPhone, og kuttet nylig sine estimater med 70 millioner dollar. Japan Display, som produserer LCD-skjermer, rapporterte denne uken at de venter avtagende salgsvekst, og nedjusterte dermed sine salgsestimater med om lag ti prosent. Apple-aksjen er i skrivende stund opp 1,22 prosent, men ned 14 prosent siste måneden.