De fleste Asia-børsene faller fredag, og går i samme retning somi kjølvannet av fra Federal Reserve.Hang Seng i Hongkong utmerker seg negativt med et fall på 2,2 prosent til 25.656,12.Advarer mot Kina-bråkI Kina faller large cap-indeksen CSI 300 1,1 prosent, mens Shanghai Composite trekker ned rundt prosenten.Tall fra kinesiske myndigheter viser fredag at konsum- og produsentprisene steg hhv. 2,5 og 3,3 prosent på årsbasis i oktober Konsensus pekte ifølge mot hhv. 2,5 og 3,4 prosent oppgang.TS Lombards sjeføkonom for USA, Steve Blitz, advarer om at forholdet mellom USA og Kina kan bli kjøligere etter mellomvalgene.- Utfallet er at det vil bli mer bråk og volatilitet rundt Kina. Mange demokrater, inklusive Senator Chuck Schumer, er «Kina-hauker», skriver han ifølge CNBC i et notat.Tviler på toppmøteSamtidig tviler en annen markedsaktør på at det kommer noe ut av det ventede toppmøtet mellom Donald Trump og Kinas leder Xi Jinping under G-20 toppmøtet.- Jeg vil ikke ha tatt for gitt å se noe solid komme ut av det møtet, selv om det vil bli veldig hjertelig, sier global markedsstrateg hos J.P. Morgan Asset Management, Kerry Craig, til kanalens «Squawk Box» fredag.I Tokyo faller Nikkei-indeksen 0,8 prosent til 22,307,33, mens den bredere Topix-indeksen er ned 0,4 prosent til 1.675,04 etter å ha steget i tidlig handel.I Sør-Korea er Kospi-indeksen ned 0,1 prosent.«Down under» er Sydney-børsen også ned 0,1 prosent, tynget av energiaksjer.