Avtalene Höegh LNG-sjefen styrer unna

- Vi gjør ikke dealer for bare et par måneder, sier Sveinung Støhle.

Höegh LNG vil ikke akseptere sesongmessige chartere av selskapets FSRUer.Det sier konsernsjef Sveinung Støhle i et intervju med Tradewinds, skriver TDN Direkt. - Vi gjør ikke dealer for bare et par måneder, fordi vi har andre arbeidsmuligheter, sier Støhle. CNOOC er på jakt etter FSRU-kapasitet for vinteren, men Höegh vil som nevnt ikke godta slike sesongmessige chartere, melder bransjeavisen.Støhle sier ifølge nyhetsbyrået at flere selskaper i Nord-Kina som forespør chartering av selskapets nybygg i vinter.- Det jeg kan si er at vi er i diskusjoner med flere importøerer for ytterligere FSRUer. Flere Bohai Bay-importører utforsker hvordan de skal ekspandere kapasiteten for vinteren. Vi har allerede "Höegh Esperanza" på plass, og, slik vi ser det, gir det oss et kompetitivt fortrinn, sier han til Tradewinds.