Navamedic. Foto: Selskapets hjemmesider.

Bedring for Navamedic

- Vi er på god vei tilbake til et akselerert vekstspor, sier Tom Rönnlund, administrerende direktør i Navamedic.

Navamedic melder om et resultat etter skatt på minus 1,6 millioner kroner i 3. kvartal 2018, mot minus 2,3 millioner kroner i samme periode året før.Se kvartalspresentasjon LIVE her 08.00 Resultatet før skatt ble minus 1,0 millioner kroner, sammenlignet med minus 2,9 millioner kroner i fjor.Driftsresultatet ble minus 0,1 millioner kroner, mot minus 2,7 millioner kroner året før.EBITDA beløp seg til 1,5 millioner kroner, mot 0,6 millioner kroner i fjor.Driftsinntektene beløp seg til 44,3 millioner kroner, sammenlignet med 44,9 millioner kroner i 3. kvartal 2017. Selskapet styrket bruttomarginen vesentlig til 34,9 prosent, opp fra 27,8 prosent i samme kvartal i fjor, noe som gjenspeiler veksten i høymarginprodukter. Forretningsområdet Pharma & Healthcare viste sterk utvikling i tredje kvartal med en EBITDA på 3,5 millioner kroner, og produktlanseringene går som planlagt. - Som resultatene for 3. kvartal gjenspeiler, ser vi positive effekter av overgangen fra å være avhengig av én enkeltstående partner til å bygge en sterk såle av lisens- og distribusjonsavtaler med lengre kontraktsperioder. Dette inkluderer betydelig bedre bruttomarginer og et sterkt vekstpotensial med en rekke kommende produktlanseringer. Vi er på god vei tilbake til et akselerert vekstspor, sier Tom Rönnlund, administrerende direktør i Navamedic.Her er presentasjonen (med resultatoppstilling)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også