Belships vil velge nytt styre

Innkaller til en ekstraordinær generalforsamling. 

Børs

Som følge av fusjonen mellom Belships og Lighthouse-selskapene er det innkalt til en ekstraordinær generalforsamling der det er foreslått valg av nytt styre.Det fremkommer av en børsmelding onsdag ettermiddag.Disse foreslås til det nye styret:

  • Peter Frølich
  • Frode Teigen
  • Sverre Tidemand
  • Carl Erik Steen
  • Sissel Grefsrud
  • Jorunn Seglem
  • Birthe Cecilie Lepsøe
Hvem som skal være leder, er det opp til det nye styret å ta stilling til.Det nye styret vil tiltre umiddelbart etter at fusjonen er gjennomført, noe som i utgangspunktet er ventet å være i første uken av desember. Den ekstraordinære generalforsamlingen er planlagt til 13. desember. 

belships
ekstraordinær generalforsamling
styret
fusjon
tørrbulk
shipping
tørrbulkrederi
Nyheter
Børs