Blandet stemning i Asia

Stemningen er blandet på børsene i Asia.

Asiatiske markeder er blandet i forkant av mellomvalget i USA.Kina skal være klare til å avholde handelssamtaler med USA, ifølge landets visepresident Wang Qishan tirsdag, skriver TDN Direkt.- Både Kina og USA vil gjerne se større samarbeid om handel og økonomi, sa Wang til Bloombergs New Economy Forum i Singapore.Asia-børseneI Japan stiger Nikkei 225-indeksen 1,14 prosent, og den bredere Topix-indeksen er opp 1,16 prosent.Shanghai Composite går tilbake 0,59 prosent, mens S&P/ASX 200-indeksen i Australia opplever en oppgang på 0,98 prosent.Koreanske Kospi er opp 0,61 prosent, mens Hang Seng i Hong Kong stiger 0,09 prosent.Straits Times i Singapore svekkes 0,79 prosent.OljeprisenBrent-oljen er tirsdag morgen ned 0,68 prosent til 72,67 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 0,43 prosent til 62,83 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 73,58 dollar fatet ved børsslutt i Oslo mandag.