Børsen i Tokyo klatrer - Shanghai svakt ned

Børs

Det er svært blandet stemning blant de asiatiske børsene mandag morgen.I Japan stiger Nikkei 0,82 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er opp 0,28 prosent.Shanghai Composite i Kina faller derimot 0,14 prosent, og CSI 300 er ned 0,02 prosent. Hang Seng i Hong Kong klatrer 1,60 prosent.Kospi i Sør-Korea er opp 1,07 prosent, S&P/ASX 200-indeksen faller derimot 0,78 prosent, mens Straits Times i Singapore stiger 0,81 prosent.Fed-taler og møter vil prege denne uken, og ifølge Bloomberg News håper investorene på signaler fra den amerikanske sentralbanken om hvordan situasjonen vil bli i 2019.I tillegg er det planlagt et møte mellom Donald Trump og den kinesiske presidenten Xi Jinping under G-20-møtet som skal finne sted i Argentina fra fredag 30. november til lørdag 1. desember.

asia-børsene
nikkei
topix
shanghai composite
hang seng
Nyheter
Markedskommentarer
Børs