Børsene klatrer oppover i Japan

Investorene venter nå i spenning på møtet mellom Donald Trump og Xi Jinping.

Det er variert stemning på de asiatiske børsene fredag morgen.I Japan stiger Nikkei 0,41 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er opp 0,63 prosent.Shanghai Composite i Kina klatrer 0,06 prosent, og CSI 300 er opp 0,36 prosent. Hang Seng i Hong Kong styrkes 0,40 prosent.Kospi i Sør-Korea faller derimot 0,77 prosent, S&P/ASX 200-indeksen i Australia svekkes 1,58 prosent, mens Straits Times i Singapore er opp 0,47 prosent.Investorene venter nå i spenning på det viktige møtet mellom USAs president Donald Trump og den kinesiske presidenten Xi Jinping under G20-møtet i Argentina.- Jeg tror ikke det vil komme mye med substans ut av dette møtet, men jeg vil ikke bli overrasket om det blir satt ned et slags sett av prinsipper som skal starte prosessen med å få slutt på handelskrigen, sier Scott Minerd i Guggenheim Partners til Bloomberg News.


Les også