Panoro Energy meldte i forrige uke at selskapets emisjon ble betydelig overtegnet. 
tilsvarende 255 millioner kroner. Blant investorene som lot seg lokke, finner vi investor Christen Sveaas, som gjennom selskapet Kistefos tegnet aksjer for totalt 80 millioner kroner, Tidligere i november ble det kjent at Panoro bladde opp over en  Selskapet har også startet oljeproduksjonen på Dussafu-feltet. - Panoro gått fra å være et selskap med primært ressurser i bakken, til å få – for et selskap av denne størrelsen – en vesentlig oljeproduksjon som forventes å øke de neste årene og gi selskapet en betydelig kontantstrøm, sier Rem til avisen.Hittil i år er Panoro-aksjen opp hele 178 prosent på Oslo Børs, mens den det siste året har lagt på seg 268 prosent. Blant andre profilerte investorer på aksjonærlisten finner vi blant annet Torstein Tvenge, Simen Thorsen (styreleder Solon Eiendom) og Hermine Midelfart.