Nyheten kommer bare en drøy uke etter at Akademikerne fornyet sin hovedavtale med banken.- Tekna representerer en ekstremt attraktiv og profesjonell partner, samtidig som medlemmene deres stiller høye krav. Denne nye avtalen vil dermed bidra til å gjøre Danske Bank enda mer skjerpet og inspirere oss til å forbedre våre løsninger ytterligere. Samtidig var det veldig viktig å få til en avtale med Tekna når vi nå fornyet avtalen vår med Akademikerna, så dette er svært gode nyheter, sier landesjef i Danske Bank, Trond F. Mellingsæter. Avtalen gjelder fra 1. januar 2019 og er på tre år, opplyses det i en melding. - Lønner seg å være medlemTekna er Norges største masterforening og organiserer medlemmer som har høyere grad innen teknologi, realfag eller naturvitenskap. Foreningen er en del av Akademikerfellesskapet.- Tekna er en tydelig partner for våre medlemmer i arbeidslivet, støtter dem faglig gjennom hele sin karriere, samtidig som vi påvirker samfunnet i riktig retning. Det skal dessuten lønne seg økonomiske å være organisert i Tekna, sier Line Henriette Holten, konstituert generalsekretær i Tekna.- Vi gleder oss stort til å bevise ovenfor vår nye partner at vi er en stødig, solid og betrodd partner som strekker seg langt med hensyn til pris og rådgivning. Avtalen inneholder i tillegg en klar intensjon fra begge parter om å bli strategiske partnere for hverandre i perioden. Det betyr at Danske Bank skal bidra med sin kompetanse inn mot alle foreningene i Akademikerne, sier Mellingsæter.