Danske Bank inngår avtale med Tekna

Danske Banks storavtale med arbeidstakerorganisasjonen Akademikerne utvides. Nå kommer også Teknas 76.000 medlemmer ombord.

Nyheten kommer bare en drøy uke etter at Akademikerne fornyet sin hovedavtale med banken.- Tekna representerer en ekstremt attraktiv og profesjonell partner, samtidig som medlemmene deres stiller høye krav. Denne nye avtalen vil dermed bidra til å gjøre Danske Bank enda mer skjerpet og inspirere oss til å forbedre våre løsninger ytterligere. Samtidig var det veldig viktig å få til en avtale med Tekna når vi nå fornyet avtalen vår med Akademikerna, så dette er svært gode nyheter, sier landesjef i Danske Bank, Trond F. Mellingsæter. Avtalen gjelder fra 1. januar 2019 og er på tre år, opplyses det i en melding. - Lønner seg å være medlemTekna er Norges største masterforening og organiserer medlemmer som har høyere grad innen teknologi, realfag eller naturvitenskap. Foreningen er en del av Akademikerfellesskapet.- Tekna er en tydelig partner for våre medlemmer i arbeidslivet, støtter dem faglig gjennom hele sin karriere, samtidig som vi påvirker samfunnet i riktig retning. Det skal dessuten lønne seg økonomiske å være organisert i Tekna, sier Line Henriette Holten, konstituert generalsekretær i Tekna.- Vi gleder oss stort til å bevise ovenfor vår nye partner at vi er en stødig, solid og betrodd partner som strekker seg langt med hensyn til pris og rådgivning. Avtalen inneholder i tillegg en klar intensjon fra begge parter om å bli strategiske partnere for hverandre i perioden. Det betyr at Danske Bank skal bidra med sin kompetanse inn mot alle foreningene i Akademikerne, sier Mellingsæter.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker