Dette har Ocean Yield-sjefen mest tro på

ocean yield

Lars Solbakken kommenterer dagens tall.

Konsernsjef Lars Solbakken i Ocean Yield har mest tro på en langtidscharter for FPSOen Dhirubhai-1.- Det er mest sannsynlig med en langtidskontrakt enn et salg, sa konsernsjefen under dagens kvartalspresentasjon, ifølge TDN Direkt. I kvartalsrapporten fremgår det at selskapet de seneste månedene har opplevd økt interesse for FPSOen fra oljeselskaper, og de forfølger disse mulighetene parallelt med feed-studien til Aker Floating Production.Solbakken sier til nyhetsbyrået at Ocean Yield ved de ulike mulighetene har vurdert om det er mest gunstig å selge FPSOen, eller om selskapet selv leier den ut på en langtidskontrakt.- På mulighetene, også relatert til feed-deltakelsen, har vi vurdert om det er mest gunstig å selge og at motparten finansierer det, eller er det bedre at vi finansierer det og gjør det som en lang lease, sier han.Han sier Ocean Yield ikke har fått spesifikke kjøpstilbud.- Nei. Nå jobber vi veldig teknisk. Vi vet ikke hva de økonomiske betingelsene blir nå. Derfor har vi også holdt åpenhet rundt dette med nedskrivninger, for det vil avhenge av hva disse betingelsene blir, sier konsernsjefen.