Deutsche Bank kutter i Hydro

Roberto Ribeiro

Øyner stadig pen oppside.

Deutsche Bank kutter kursmålet på Norsk Hydro fra 63 til 55 kroner, men gjentar kjøpsanbefalingen, går det ifølge TDN Direkt frem av en oppdatering fredag.Dette skjer etter at meglerhuset har skjøvet på sitt estimat for når selskapet vil være i stand til å gjenoppta full produksjon ved Alunorte med ett kvartal til 3. kvartal 2019.Deutsche Bank venter nå at alumina-raffineriet foretar en stabil opptrapping av produksjonen i 2. kvartal neste år, før altså full produksjon gjenopptas påfølgende kvartal.- Selv om usikkerheten rundt Alunorte ikke hjelper, er det lite i kursen som tyder på en retur til normal produksjon, og vi forblir «bullish» til utsiktene for aluminium, heter det ifølge nyhetsbyrået.Hydro faller 1,2 prosent 41,34 kroner.Meglerhuset ser dermed fortsatt en oppside i aksjen på rundt 33 prosent fra dagens nivåer.