DNB Markets anbefaler SAS og Norwegian

Nye tall denne uken.

Publisert 5. nov. 2018 kl. 09.20
Oppdatert 5. nov. 2018 klokken 09.21
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 157 ord

Denne uken legger Norwegian og SAS frem sine trafikktall for oktober.DNB Markets ligger i forkant av disse litt på den forsiktige siden, går det frem av mandagens aksjerapport.- Norwegian kommer med sin oppdatering i morgen tidlig, og i denne forbindelse venter vi en reduksjon i yield på 5,4 prosent til 0,37 kroner i forhold til samme måned i fjor. Valutaendringene trekker i positiv retning, men en økende andel langdistanse vil fortsatt dempe yieldvekst på årsbasis, skriver meglerhuset.SAS legger frem sine trafikktall på torsdag, og her venter DNB-analytikerne vi 4,3 prosent yieldvekst på årsbasis til 0,97 svenske kroner.Meglerhuset har kjøpsanbefalinger på begge aksjene, med kursmål 250 norske kroner og 30 svenske kroner (ca. 27,60 norske kroner) i hhv. Norwegian og SAS.Norwegian stiger 2,0 prosent til 227,50 kroner i tidlig handel på Oslo Børs, mens SAS letter 0,7 prosent til 19,43 kroner.DNB Markets ser dermed oppsider på rundt ti og 40 prosent i hhv. Norwegian og SAS fra dagens nivåer.