DNB Markets tar denne uken gevinst i Frontline, men ingen nye aksjer kommer inn i meglerhusets anbefalte ukesportefølje.- Tankratene ser ut til å ha flatet ut på kort sikt, og det har satt en demper på den sterke kursutviklingen. Derfor velger vi å sikre gevinst nå, lyder forklaringen.
DNB-porteføljen
DNOElkemEquinorEvryGjensidigeMarine HarvestStorebrandYaraPorteføljen falt 1,3 prosent i forrige uke, først og fremst tynget av Frontline og Elkem.Hovedindeksen på Oslo Børs falt 0,1 prosent.Så langt i 2018 er DNB-porteføljen opp 22,2 prosent, mot 8,7 prosent for hovedindeksen.Klokken 10:00Meglerhuset presiserer at inn- og utkurser i beregning av avkastningen baseres på åpningskursene mandag morgen.For selskaper på OBX-indeksen brukes gjennomsnittlig kurs frem til klokken 10:00 mandag, for andre aksjer gjennomsnittet frem til klokken 12:00.Avkastningstall for siste uke er derfor foreløpige og vil bli justert.Avkastningen for hovedindeksen beregnes fra kurs klokken 10:00 mandag.