Finnair åpner tre nye ruter

Flybe Finnair ATR72

Flyselskapet fortsetter å øke kapasiteten.

Finnair åpner sommeren 2019 re nye ruter til Porto, Bologna, og Bordeaux, ifølge en melding. I tillegg til åpningen av de nye rutene, øker Finnair også kapasiteten på flere av sine mest populære destinasjoner. I høysesongen får ruter til både Alanya-Gazipasa, Palma de Mallorca, Split og Tel Aviv én ekstra ukentlig avgang.- I sommer satte nordmenn nok en gang rekord med antall utenlandsreiser i sommerferien. Til neste år kan vi glede oss over at Finnair åpner enda tre nye ruter, hvorav to går til noen av våre favorittdestinasjoner, sier Finnairsjef for Skandinavia, Robert Lönnblad.- Alle de tre destinasjonene er omgitt av steder som tilbyr et hav av muligheter, spesielt for de som er interessert i kulinariske opplevelser og kan tenke seg å besøke ulike vinregioner. Vi gleder oss stort til å starte opp de nye rutene neste sommer, sier Lönnblad.Alle de nye rutene vil bli driftet av A319-fly.


Les også