Fortsatt røde tall i Odfjell

Men lysning i sikte?

Odfjell melder om et resultat etter skatt på minus 31,2 millioner dollar i 3. kvartal 2018, mot minus 10,5 millioner dollar i samme periode i fjor.Se presentasjonen LIVE fra klokken 09:30. Resultatet før skatt gikk fra minus 9,5 til minus 30,7 millioner dollar.Driftsresultatet (EBIT) ble minus 17,3 millioner dollar, mot pluss 1,7 millioner dollar året før.EBITDA (driftsresultat før av- og nedskrivninger) beløp seg til pluss 7,7 millioner dollar, mot pluss 25,8 millioner dollar i fjor. Driftsinntektene beløp seg til 208,8 millioner dollar, sammenlignet med 207,6 millioner dollar i 3. kvartal 2017.- Snur i 2018- Resultatene reflekterer et stabilt kjemikalietankmarked (fra forrige kvartal) og stabile underliggende resultater i Odfjell Terminals justert for Rotterdam-terminalen, skriver selskapet.Toppsjef Kristian Mørch innrømmer at markedet forble svakt i 3. kvartal, men vi gjentar sitt syn om at 2018 er året markedet snur.- Justert for Rotterdam-terminalen, leverte vår terminaldivisjon stabile resultater. Vi har posisjonert oss godt for fremtiden både innen Tankers og Terminals, med en av de mest drivstoffeffektive flåtene i verden", sier han.Rapporten her.


Les også