Frontline ligger ikke på latsiden

Tre nyheter på én gang.

Frontline har bestilt gassrensesystemer (EGCS) for ytterligere 12 skip fra Feen Marine Scrubbers (FMSI), går det frem av en børsmelding.Rederiet har nå forpliktet seg til å installere systemene på totalt 20 skip, inklusive nybyggene Front Discovery og Front Defender.Videre opplyser Frontline at selskapet har forlenget vilkårene for sin senior usikrede, rullerende kredittfasilitet på opptil 275 millioner dollar med et selskap tilknyttet Hemen Holding.Forlengelsen er på 12 måneder frem til november 2020.Til slutt opplyser Frontline at 180.000 opsjoner har blitt tildelt ansatte som en del av selskapets opsjonsprogram.10.000 av opsjonene har blitt tildelt primærinnsider Tom Pryor (CAO). Han hadde ingen aksjer og opsjoner i Frontline før dette.Les mer her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også