Oljeprisen hade onsdag morgen falt sammenhengende de siste 12 handelsdagene. Dette er det lengste sammenhengende oljeprisfallet i historien, skriver DN, og viser til en kommentar gitt til Reuters:– Dette er som et bank run, sier analytiker Phil Flynn hos Price Futures Group i Chicago til .Avisen forklarer at et «bank run», hvor et stort antall kunder vil ta ut sparepenger samtidig, kan skape alvorlige problemer for banker, selv om det utløses av falske rykter.– Vi nærmer oss et punkt hvor det ikke dreier seg om det fundamentale, men en fullstendig priskollaps, sier Flynn.I morgentimene onsdag og utover formiddagen styrket imidlertid oljeprisen seg svakt.– Priskollapsen på tirsdag var forbløffende og en dramatisk vending i markedspsyken for den siste måneden. Oljeprisen kan fortsatt gå lavere, men det er nærmere bunnen, sier analysesjef Patrick DeHaan hos GasBuddy til .I dag kl.15.30 er oljeekspert Trond Omdal gjest i HegnarTV, og du kan følge sendingen direkte på Hegnar.no.