GIG-aksjen raser - sjefen lover wow-faktor

Selskapet arbeidet med å få på plass flere lisenser.

Fasiten til Gaming Innovation Group i tredje kvartal 2018 viste et resultat etter skatt på minus 2,7 millioner euro i 3. kvartal, mot minus 0,5 millioner euro i samme periode i fjor.Spillselskapet gjør det likevel bedre på driften. Driftsresultatet ble pluss 0,08 millioner euro, mot minus 0,1 millioner euro ved samme korsvei i 2017.Tallene har sendt aksjen ned 13,4 prosent til 2,79 kroner hittil i dagens handel på Oslo Børs. Gaming Innovation Group (GIG) opplyser tirsdag at selskapet arbeider med å få lisens til å operere sine spill i en rekke land. Konsernsjef Robin Reed tror selskapet vil få lisens i Danmark ikke lenge etter at de får det i Svergie, skriver TDN Direkt. - Vi fokuserer tungt på lisensen i Sverige om dagen. Mye av arbeidet der er likt som for den danske lisensen, så derfor venter vi å ha den ikke lenge etter, sier han, men vil ikke gi noen tidslinje for prosessen, sier Reed. Konsernsjefen oppfordrer investorer til å følge kapitalmarkedsdagen 4. desember, og lover at de vil bli «wowed», skriver nyhetsbyrået. Selskapet har sendt inn søknad til Lotteriinspektionen om to lisenser for henholdsvis sine white label-operatører og in-house-operatører, og har nå søkt om ytterligere fire lisenser. Det fremgår av selskapets siste kvartalsrapport. Reed sier ifølge nyhetsbyrået at han tror konsolideringen i igaming-sektoren vil fortsette, i forbindelse med at britiske William Hill har gitt et bud på Stockholm-noterte Mr Green, men vil ikke uttale seg om potensiell interesse for GIG.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også