Goodtech fra minus til pluss

Men tar grep på Åland.

Publisert 2. nov. 2018 kl. 07.58
Oppdatert 2. nov. 2018 klokken 08.05
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 158 ord

Goodtech melder om et resultat etter skatt på 3,2 millioner kroner i 3. kvartal 2018, mot minus 0,7 millioner kroner i samme periode i fjor.Resultat per aksje ble 0,14 kroner, mot minus 0,03 kroner ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble 4,3 millioner kroner, sammenlignet med minus 0,5 millioner kroner i fjor.Driftsresultatet (EBIT) ble 4,9 millioner kroner, mot pluss 0,7 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 137,7 millioner kroner, sammenlignet med 146,5 millioner kroner i 3. kvartal 2017.Tar grep på Åland- Underliggende drift innenfor automatisering, industriell IT og robotisering er positiv, med høy aktivitet både i Norge og Sverige. Ressursutnyttelsen har vært god i de fleste regioner i 3. kvartal, skriver selskapet i rapporten.Samtidig erkjenner selskapet at Goodtech Environment på Åland, med bakgrunn i dagens konkurranse- og markedsforhold innenfor vannrensing og biogass, må øke effektiviteten og lønnsomheten av virksomheten.- Det er igangsatt tiltak for å tilpasse virksomheten til de rådende økonomiske og markedsmessige forhold, heter det.Rapporten her.