Her er tallene fra Nordic Nanovector

Helt uten inntekter i 3. kvartal, legger Nordic Nanovector ikke overraskende frem røde tall.

Nordic Nanovector melder om et resultat etter skatt på minus 75,52 millioner kroner i 3. kvartal 2018, mot minus 85,69 millioner kroner i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 1,54 kroner, mot minus 1,75 kroner ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble minus 75,38 millioner kroner, sammenlignet med minus 85,58 millioner kroner i fjor.Driftsresultatet ble minus 76,92 millioner kroner, mot minus 72,64 millioner kroner året før.Driftsinntekter beløp seg til 0,00 millioner kroner, sammenlignet med 0,11 millioner kroner i 3. kvartal 2017.- De oppdaterte kliniske resultatene fra behandling med en dose Betalutin® som skal presenteres på ASH i desember, viser lovende kliniske profiler for de to doseringsregimene som prøves ut i tredjelinjebehandling av pasienter med lymfekreftdiagnosen follikulært non-Hodgkin's lymfom (NHL) og som har hatt tilbakefall eller manglende respons (R/R FL), sier Nordic Nanovector-sjef Eduardo Bravo i en kommentar.- Vi jobber målrettet med å sikre fremdrift i PARADIGME-studien, for å kunne bekrefte disse resultatene i en studie med 130 pasienter, og for å muliggjøre utvelgelsen av det beste doseringsregimet for de regulatoriske godkjenningsprosessene. Vi er også tilfreds med at Betalutin® har fått status som Promising Innovative Medicine (PIM) i Storbritannia, noe som reflekterer det store udekkede medisinske behovet for pasientpopulasjonen med follikulært lymfom så vel som potensialet for at Betalutin® kan gi terapeutiske fordeler for disse pasientene, sier Bravo.Her er rapporten og presentasjonen.Se presentasjonen LIVE her kl. 08.30!


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også