Etter - og , fortsatte innsideporteføljens spektakulære nedtur i forrige uke.Porteføljen falt nye 3,0 prosent, mens hovedindeksen på Oslo Børs gikk tilbake med 0,6 prosent.Dermed er porteføljen nesten tilbake til start, og er nå opp bare 0,16 prosent så langt i 2018.Fra å ha et solid forsprang for få uker siden, leder børsen nå klart på innsiden med sin 8,8 prosent oppgang hittil i år.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Fire av fem ble slåttNorsk Hydro kom inn i porteføljen i forrige uke etter at konserndirektør Egil Hogna , men 6,4 prosent fall ble langt fra noen knalldebut.Aker BP lider under lavere oljepriser, og falt 6,1 prosent.Porteføljens store stjerne, NRC Group, slapp heller ikke unna rødfargen med sitt 2,3 prosent fall. Aksjen er likevel opp 40 prosent siden den ble tatt inn 11. mai.Komplett Bank fortsatte nedturen i sin andre uke etter at direktør Eirik Holtedahl  kroner, og falt nye 2,1 prosent.Zalaris ble ukens lyspunkt med sin oppgang på 1,9 prosent.Zalaris lyspunkt igjenHovedindeksen på Oslo Børs står i skrivende stund i 879,48, og er dermed ned rundt prosenten fra lunsjtider fredag.NRC Group har i samme periode falt 0,2 prosent, mens Zalaris er opp 2,9 prosent til 28,20 kroner.Norsk Hydro har lagt på seg 0,2 prosent til 42,82 kroner.Aker BP er ned 1,9 prosent til 252,20 kroner siden fredag, mens Komplett Bank har falt 1,9 prosent til 13,60 kroner.