Innsiden stanset blødningen

Men børsen leder fortsatt.

Etter flere skrekkuker klarte innsideporteføljen å stoppe blødningen i forrige uke.Porteføljen falt nye 1,1 prosent, men hovedindeksen på Oslo Børs falt enda mer - 1,8 prosent.Dermed er porteføljen ned én prosent hittil i 2018.Fra å ha et solid forsprang for få uker siden, leder børsen fortsatt klart med 6,9 prosent oppgang.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Rød kvartettNorsk Hydro fortsatte nedturen med nye 0,8 prosent fall i sin andre uke etter at aksjen kom inn i porteføljen. Uken før falt aksjen 6,4 prosent.Aker BP klarte seg best av alle porteføljeselskapene, og falt bare 0,4 prosent.Porteføljens store stjerne, NRC Group, var ukens nest svakeste med sin nedgang på 3,4 prosent.Komplett Bank fortsatte nedturen i sin tredje uke etter at direktør Eirik Holtedahl kjøpte aksjer for over to millioner kroner, og falt nye 3,6 prosent.Zalaris ble igjen ukens lyspunkt med sin oppgang på 2,6 prosent.Tar gevinstSparebanken Sør kommer inn i porteføljen denne uken etter at banksjef Geir Bergskaug har kjøpt egenkapitalbevis for over 1,6 millioner kroner.NRC Group forsvinner ut.Avisen tar dermed gevinst, ettersom aksjen har steget over 35 prosent siden den ble tatt inn 11. mai. Hovedindeksen har falt én prosent i samme periode.