Investerer milliardbeløp i LNG-rederi

This June 13, 2018, shows United States currency in Zelienople, Pa. U.S. middle-class household incomes rose for the third straight year in 2017, as more Americans are working and the number of people with full-time jobs increased. (AP Photo/Keith Srakocic) Keith Srakocic

Avenir LNG opplyser at det første skrittet i kapitaliseringen er gjennomført.

Stolt-Nielsen Limited, Golar LNG Limited og Höegh LNG Holdings Limited meldte 1. oktober at de ville investere totalt 182 millioner dollar i Avenir LNG LtdNå meldes det at en rettet emisjon på 110 millioner nye aksjer er gjennomført til kurs 1,00 dollar per aksje. Dette er første steg i kapitaliseringen av Avenir.Plasseringen er delt i to transjer. Transje A består av 99 millioner nye aksjer tegnet av Stolt-Nielsen Ltd (gjennom Stolt-Nielsen LNG Holdings Ltd.), (49,5 millioner aksjer), Golar LNG Limited (24,75 millioner aksjer og Höegh LNG Holdings Ltd. (24,75 millioner aksjer).Transje B består av 11 millioner nye aksjer og ble plassert i en gruppe institusjonelle og andre profesjonelle investorer 8. november.Aksjene vil bli notert på N-OTC-listen fra og med onsdag.