Investorene kastet seg over Color Group-lån

Selv om Color Group-delegasjonen sannsynligvis måtte ta fly, i stedet for ferje, var det likevel en gjeng som nok var godt fornøyd med de siste dagers Finland-opphold.

Tirsdag kunne Color Group opplyse at selskapet hadde engasjert flere meglerhus til å arrangere en rekke investormøter i Helsinki med oppstart onsdag.Avhengig av markedsforholdene, kunne det i etterkant av møtene bli utstedt et senior usikret obligasjonslån med fem års løpetid i norske kroner.Investorene likte tydeligvis innsalget til Arctic Securities, Danske Bank, DNB Markets, Nordea og SEB.Torsdag er et nytt usikret obligasjonslån på 900 millioner kroner med forfall i november 2023 plassert. Ifølge selskapet ble lånet betydelig overtenget. Nettoprovenyet som er igjen etter at meglerne har fått sin "cut" vil benyttes til å refinansiere eksisterende obligasjonsgjeld og generelle selskapsformål.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også