Kongsberg arrangerer investormøter

Skal utstede obligasjonslån.

I sommer ble det kjent at Kongsberg Gruppen har inngått avtale om kjøp av Rolls-Royce Commercial Marine (RRCM).I den forbindelse skal det utstedes et obligasjonslån, og selskapet har nå engasjert Arctic Securities og Nordea for å arrangere en rekke kredittinvestormøter i Norden, med oppstart mandag 19. november 2018. Avhengig av markedsforholdene kan det i etterkant av investormøtene bli utstedt opptil én milliard kroner i senior usikrede obligasjoner med en forfallsprofil på opptil 5,5 år. Produsentens målgruppe (MIFID II produkthåndtering) er kvalifiserte motparter, profesjonelle investorer og ikke-profesjonelle investorer (alle distribusjonskanaler).


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også