Kepler Cheuvreux oppgraderer Lerøy Seafood fra hold til kjøp, og høyner kursmålet fra 75 til 89 kroner, går det ifølge TDN Direkt frem av en oppdatering fredag.- Vi vil påpeke at ledelsen var relativt fleksibel i volumprognosen for 2018, og sier at selskapet kommer til å drøye volumer til 2019 dersom ikke prisene er i tråd med deres forventninger. Etter som våre prisforventninger for resten av året ligger over 60 kroner kiloen, tror vi at selskapet kommer til å slakte i henhold til guidingen, skriver meglerhuset i kjølvannet av.Ifølge nyhetsbyrået har tre øvrige meglerhus høynet sine kursmål.DNB Markets går fra 70 til 80 kroner, Handelsbanken fra 81 til 93 kroner og Danske Bank Markets fra 83 til 84 kroner. Førstnevnte anbefaler hold, de to sistnevnte kjøp.Stiger pent på børsenHøyest ligger derimot Pareto Securities, som ifølge TDN Direkt gjentar sin kjøpsanbefaling og med kursmål 90 kroner.Tidligere i dag har vi omtalt at Sparebank 1 Markets fra 75 til 80 kroner, men beholder nøytral-anbefalingen.Lerøy Seafood stiger pene 5,5 prosent til 81,76 kroner i dagens handel på Oslo Børs.Hele sektoren får drahjelp av dagens , som selv spretter opp 8,6 prosent til 494,60 kroner.