Ledelsen greier tydeligvis ikke å snakke opp aksjen

Etter en positiv børsåpning, peker nå pilen ned på Oslo børs. Ved lunsjtider står hovedindeksen i 851,69 poeng, ned 0,59 prosent.Store selskaper som Yara og Telenor faller henholdsvis 1,77 prosent og 0,60 prosent mens DNB klatrer beskjedne 0,20 prosent.Et fat Nordsjøolje omsettes for 60,62 dollar, ned 0,37 prosent. Equinor faller 0,35 prosent til 199,50 kroner.Fred. Olsen EnergyFred. Olsen Energy varslet for en uke siden at det var i forhandlinger med en utvalgt kjøper om et salg av det 2014-bygde boreskipet Bolette Dolphin for 340 millioner dollar eller rundt 2,9 milliarder kroner.Ifølge en melding tirsdag kveld, har imidlertid denne potensielle kjøperen valgt å trekke seg fra prosessen. Årsaken skal være den betydelige endringen i oljepriser og aksjekurser, sammen med usikkerheten rundt restruktureringen og salgsprosessen.Aksjen faller 8,04 prosent til 1,304 kroner. Det betyr at aksjen har stupt 94,07 prosent hittil i år.Jinhui ShippingJinhui Shipping melder om et resultat etter skatt på 6,48 millioner dollar i 3. kvartal 2018, mot 2,25 millioner dollar i samme periode året før. Driftsinntektene beløp seg til 18,30 millioner dollar, sammenlignet med 18,14 millioner dollar i 3. kvartal 2017.Aksjen faller 6,70 prosent til 9,89 kroner.NelMed i overkant av 24 millioner i Enova-støtte skal Uno-X Hydrogen etablere to hydrogenfyllestasjoner i trondheimsområdet, én i Fredrikstad og én mobil hydrogenstasjon, opplyser Enova i en melding.Nei, som eier 39 prosent av Uno-X Hydrogen, uttrykker tilfredshet med tildelingen.Nel startet onsdagen i pluss, men omsettes nå for 4,406 kroner, ned 0,63 prosent.B2Holding straffes på kapitalmarkedsdagenB2Holding melder om et resultat etter skatt på 158,7 millioner kroner i 3. kvartal 2018, mot 113,4 millioner kroner året før. Driftsinntektene beløp seg til 746,1 millioner kroner, sammenlignet med 519,4 millioner kroner i 4. kvartal 2017.- Differansen i forhold til forventningene ser ut til å være forårsaket av både lavere brutto innbetalinger, noe høyere nedskrivninger og valutaeffekter. En lavere skattesats enn ventet trekker i positiv retning. Etter vårt syn vil reaksjonen i aksjen kunne være avhengig av i hvilken grad investorene tolker de lavere innbetalingene som en midlertidig utsettelse eller et mer varig nivå, skrev DNB Markets i sin aksjerapport før børsåpning.Før eventuelle justeringer etter rapporten har meglerhuset en kjøpsanbefaling og kursmål 23 kroner.Ledelsen i B2Holding avholder i dag kapitalmarkedsdag, uten at det ser ut til å påvirke aksjen i positiv retning.Aksjen faller 7,23 prosent til 13,60 kroner.