Maersk-skip legges i opplag

Opplagslisten til Maersk Supply Service blir stadig lengre.

Publisert 2. nov. 2018 kl. 09.22
Oppdatert 2. nov. 2018 klokken 09.48
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 114 ord

Det danske offshorerederiet Maersk Supply Service legger det 2010-bygde ankerhåndteringsfartøyet Maersk Lancer i opplag, ifølge Westshore Shipbrokers.Fra før har rederiet fem ankerhåndtere i opplag.Bare den seneste måneden har det blitt lagt fire ankerhåndteringsfartøy i opplag. Stig Remøys Olympic Subsea har lagt ankerhåndteringsfartøyet Olympic Octopus i opplag i Ålesund, mens Siem Offshore, som kontrolleres av milliardær Kristian Siem, har sendt de to søsterfartøyene Siem Challenger og Siem Commander til opplagsbøyen i Risør. De to Siem-fartøyene eies av selskapet Siem Oil Service Invest Norway, og driftes av Siem Offshore. I tillegg besluttet Boa Offshore nylig å legge Boa Jarl i opplagIfølge Westshore ligger nå 38 ankerhåndteringsfartøy i opplag - det er én færre enn på tilsvarende tidspunkt i fjor.