- Regjeringen har besluttet å gå videre med avtaleutkastet, sa May i en kort uttalelse til pressen utenfor statsministerboligen onsdag kveld.- Dette er et avgjørende skritt som setter oss i stand til å gå videre og sluttføre avtalen i dagene som kommer, sa statsministeren.Hun la til at beslutningen er i nasjonens beste interesse, men sa også:- Jeg vet dagene som kommer vil bli vanskelige.Statsministeren slo fast at mens regjeringen stiller seg bak utkastet til brexitavtale, åpnes det også for at de som måtte være uenige, kan tre ut av regjeringen.May slo fast at beslutningen ikke ble tatt lett på, men at regjeringen, etter et fem timer langt møte, støtter den.- Det er dette, ingen avtale eller ingen brexit, sa hun om valgene.Torsdag skal May orientere Parlamentet.EUs forhandlingsleder Michel Barnier skal uttale seg i Brussel klokken 21.Pundet falt før offentliggjøringen fra London og ble handlet til 1,2897 bare en snau time før May uttalte seg til pressen. Onsdag kveld står pundet til 1,3005 mot dollaren.- Et avgjørende skrittEUs brexit-forhandler Michel Barnier mener det nå er funnet en løsning alle kan akseptere.- Vi har nå funnet en løsning sammen med Storbritannia for å unngå en hard grense på den irske øya, sier Barnier.Han slår fast at det langsiktige målet er å løse spørsmålet gjennom en framtidig frihandelsavtale med Storbritannia.Hvis en slik avtale ikke er klar innen juli 2020, vil EU og Storbritannia vurdere å forlenge den 21 måneder lange overgangsperioden etter brexit for å kjøpe seg mer tid.Men hvis det fortsatt ikke finnes noen løsning når denne overgangsperioden utløper, vil en reserveløsning slå inn.Den går ut på at hele Storbritannia skal bli værende i en tollunion med EU. Samtidig skal Nord-Irland fortsette å følge de reglene i det indre marked som det er nødvendig å følge for å slippe å måtte kontrollere varer som krysser grensene.«Min vurdering er at vi har oppnådd avgjørende framskritt», sier Barnier.Det er nøkkelformuleringen som gjør at EU kan innkalle til et ekstraordinært toppmøte for å ferdigstille avtalen.Barnier sier han ikke er "selvtilfreds" med å ha fått på plass enighet.- Det har å gjøre med at jeg er lei meg for brexit. Brexit har ingen merverdi, sier han.Utkastet på 585 sider ernå som den britiske regjeringen har sagt seg villig til å gå videre med teksten.- De to forhandlingsdelegasjonene har tatt sitt ansvar. Den britiske regjeringen har i kveld tatt sitt ansvar. Nå må alle parter på begge sider ta sitt ansvar, sier Barnier, som svar på spørsmål om dette avtaleutkastet er «take it or leave it».