Meglerhus løfter aksjer

Etter en tøff start på uken, peker endelig pilen opp på Oslo Børs. Ved lunsjtider står hovedindeksen i 852,07 poeng, opp 1,28 prosent.ResultaterResultatsesongen er på hell, men noen selskaper har vært i aksjon tirsdag kveld og onsdag morgen, deriblant Borr Drilling, Scottish Salmon, Reach Subsea og Star Bulk Carriers. Du finner våre resultatsaker her .OljeEt fat Nordsjøolje omsettes for 63,52 dollar, opp 1,77 prosent. Nordea Markets er nå ute med en ny sektorrapport for lete- og produksjonsselskaper innen olje og gass.Meglerhuset gjenopptar her en dekning på Equinor og Aker BP med kjøpsanbefalinger og kursmål på henholdsvis 260 og 322 kroner, viser rapporten som Hegnar.no har fått tilgang til. I skrivende stund omsettes Equinor for 202,40 kroner (+0,55 prosent) mens Aker BP omsettes for 233,20 kroner (+2,91 prosent).Borr DrillingTor Olav Trøims Borr Drilling fikk et resultat  etter skatt på minus 39 millioner dollar i 3. kvartal i år, mot minus 9,6 millioner dollar året før. Selskapet hadde inntekter på 49,7 millioner dollar, mot null året før.Borr Drilling har tidligere tjent gode penger på konkurrerende riggselskaper ved å inngå forward-kontrakter som gir rett til å kjøpe den underliggende aksjen til en gitt kurs i fremtiden. Det fortsettes det med. I 3. kvartal realiserte selskapet en gevinst på 9,2 millioner dollar, eller om lag 78 millioner kroner, på et tilsvarende veddemål.Borr Drilling-aksjen stiger 2,99 prosent til 27,60 kroner.NorwegianNorwegian har fått en operativ driftstillatelse (AOC - air operator certificate) hos Transportstyrelsen i Sverige, skriver selskapet på sine hjemmesider. Norwegian Air Sweden (NSE) vil ifølge selskapet gi et enda sterkere fotfeste i EU.- Med et sterkere fotfeste i Skandinavia kan vi få tilgang til flere trafikkrettigheter og lansere nye direkteruter som aldri har blitt flydd før. Arlanda kan bli et stort internasjonalt knutepunkt for flyreiser mellom Asia og Nord-Amerika, men det krever en mer luftfartsvennlig politikk og konkurranse på like vilkår, sier Norwegian-sjef Bjørn Kjos i en meldingAksjen stiger 2,51 prosent til 202,10 kroner.PolarcusPolarcus melder om en kontrakt for et 3D seismisk prosjekt i Nord-Amerika. Varigheten er på rundt 45 dager, med ventet oppstart i 2. kvartal 2019.Aksjen stiger 0,66 prosent til 1,228 kroner. Tidligere i dag var aksjen oppe i 1,272 kroner.