Meglerhus spår aksjen opp 30 prosent

Norsk Hydro arrangerer i dag kapitalmarkedsdag i London.Etter en første gjennomgang av materialet, slår analytikerne i DNB Markets fast at det ikke ser ut til å inneholde de store overraskelsene.- Selskapets forventninger om 2-3 prosent vekst i etterspørselen for 2019 og et fortsatt stramt marked er positivt, mens tidspunktet for oppstart av Alunorte i Brasil fortsatt er usikkert, skriver DNB Markets.- Gitt situasjonen i Brasil har selskapet også allerede tidligere kommunisert at målsettingen om tre milliarder i kostnadsforbedringer ikke er innen rekkevidde innenfor den opprinnelige tidshorisonten, skriver analytikerne.Før eventuelle endringer, opererer DNB Markets med en kjøpsanbefaling på Norsk Hydro og et kursmål på 54 kroner.Onsdag sluttet aksjen på 41,40 kroner. Det betyr at aksjen er ned 1,36 prosent den siste måneden mens den har falt 27,66 prosent det siste året.For at kursmålet skal innfris, må aksjen stige 30,4 prosent fra dagens nivå.