- Fra et markedsperspektiv kommer det til å bli veldig interessant. Det kommer sannsynligvis til å bli noen veldig skremmende øyeblikk i markedene.Det uttalte Paul Tudor Jones torsdag, som var taler på Greenwich Economic Forum. Ifølge Jones er både obligasjoner og aksjer overpriset, skriver Marketwatch. Jones forvalter hedgefondet Tudor Investment, som er på rundt 7 milliarder dollar, tilsvarende 59 milliarder kroner. I tillegg er milliardæren kjent for å ha forutsett store makroøkonomiske hendelser tidligere. Hans aller største spådom tjente han store penger på da han forutså børskrakket i 1987, følge Marketwatch. På bare en dag falt Dow Jones-indeksen hele 23 prosent på en dag, som er det største børsfallet i prosent for indeksen noensinne. Nå ser han varsellampene blinke igjen, og har derfor stresstestet porteføljen sin som følge av han venter urolige tider som følge av økte renter og Trump-administrasjonens skattelettelser.- Dette kommer til å være en svært utfordrende tid for politiske beslutningstakere. Global gjeld i forhold til BNP er på en ny all-time high, sier Jones. - Fra et 50.000-fots perspektiv er vi mest sannsynlig i en global gjeldsboble, sa Jones på Greenwich Economic Forum i Connecticut.