Apple har falt nærmere 20 prosent siden toppen den 3. oktober. Da sto aksjen i over 232 dollar, mens den handles 187,19 dollar onsdag, ned 2,62 prosent.Guggenheim, en amerikansk investeringsbank, nedgraderte aksjen onsdag til hold fra tidligere kjøp. Investeringsbanken tror teknologigiganten vil selge fem prosent færre iPhoner neste år samtidig som at prisstigning ikke vil kunne motvirke dette i sin helhet. Guggenheim forventer en nedgang i omsetningen på to prosent år over år.Robert Cihra, analytiker hos Guggenheim, ser også svakheter i etterspørselen.- Vi ser økende risiko for enda svakere enhetsetterspørsel for iPhone. Nedsiden ligger spesielt i Kina, India og andre fremvoksenede markeder hvor Apple kanskje må vurdere å senke prisene, skriver Cihra, ifølge CNBC.UBS kutter kursmålet til 225 dollar fra tidligere 240 dollar. Samtidig justeres også salgsestimetene ned fra 75- til 73,5 millioner dollar for 4. kvartal. Stigende dollar og problemer med leverandørene trekkes frem som årsaker til nedgraderingen.Tirsdag nedgraderte Goldman Sachs kursmålet sitt på Apple til 209 dollar fra tidligere 222 dollar.