Ny forvalter til Fondsfinans

Mads Andreassen skal ta over forvaltningen av Fondsfinans Global Helse.

Forvalter Mads Andreassen startet 1. november i Fondsfinans Kapitalforvaltining.Etter en overgangsperiode skal han overta som ansvarlig porteføljeforvalter for Fondsfinans Global Helse.Forvalter Arne Simensen og investeringsdirektør Odd Hellem skal være med på teamet. Andreassen kommer fra stillingen som ansvarlig porteføljeforvalter i Sector Asset Management.- Vi har hatt en grundig prosess for å finne den beste kandidaten til stillingen. Mads Andreassen har en unik kombinasjon med erfaring fra både fondsforvaltning og helsesektoren som gjorde ham til et naturlig valg, sier adm.dir. Ivar Qvist i Fondsfinans Kapitalforvaltning i en kommentar.Siden oppstarten i 2003 med det nåværende forvalterteamet har fondet levert en totalavkastning på hele 567,6 prosent.Det tilsvarer en årlig avkastning på 13 prosent.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker