Styret i Bergen Group har tilsatt Nils Hoff (56) som ny CEO i selskapet etter Torgeir Nærø, ifølge en melding fra selskapet torsdag.Hoff tiltrer stillingen fra og med i dag 15. november 2018, samtidig som at Morten Riiser trer inn i stillingen som ny CFO i Bergen Group, opplyses det.Hoff har frem til i dag vært ansatt som CFO i selskapet. Nå overtar han som konsernsjef etter at Torgeir Nærø har bedt seg fritatt fra posisjonen som CEO til fordel for eksterne muligheter, heter det i meldingen.Nærø vil fungere som rådgiver for konsernet ut 1. kvartal 2019.Styreleder Hans Petter Eikeland vurderer endringen som en naturlig følge av den kommende sammenslåingen med Endùr Holding. Bergen Group vil da gå over til å bli et industrielt holdingsselskap med en mindre ledelse som vil ha økt fokus på å kartlegge og gjennomføre nye strukturelle tiltak som skal sikre ytterligere vekst.- Gjennom Nils Hoff får vi en konsernleder med omfattende industriell erfaring fra endringsprosesser der det stilles store krav til fokus på en sunn operasjonell drift og finansielle resultater. Hoff har også vært sentral i den strategiprosessen som selskapet har iverksatt, og dette sikrer oss en viktig kontinuitet når Torgeir Nærø nå takker av for seg, sier Eikeland.