Ny toppsjef i Evry

En ny mann tar nå over sjefsstolen i Evry.

Børs

Per Hove (52) har vært leder for Evry Norge siden juni 2018. Han overtar nå som konsernsjef for Björn Ivroth med umiddelbar virkning, opplyses det i en melding.Ivroth meldte tilbake i juli at han ville gå av med pensjon.Hove begynte i Evry som salgsdirektør i 2015. Han ble konserndirektør i september 2017 og har ledet både Digital Platform Services og Evry Norge.- Med over 20 års erfaring innen IT - og teknologiselskaper, har Per Hove betydelig kompetanse innen digital transformasjon og endringsledelse. I Hove ser vi en kandidat som er sterkt engasjert i hvordan EVRY kan bidra til digitalisering og modernisering av nordiske bedrifter, banker og andre organisasjoner av betydning for samfunnet. EVRY vil få en administrerende direktør som har lang erfaring med å lede kunnskapsvirksomheter og et sterkt fokus på å forbedre kundetilfredshet og resultater gjennom tydelig ledelse, sier styreleder Göran Lindahl i en kommentar.Les hele meldingen her.

evry
björn ivroth
per hove
Nyheter
Børs