De amerikanske børsene avsluttet en positiv uke med fall. De fire foregående dagene opplevde Wall Street oppgang.Fredagens fall begrunnes ifølge Marketwatch blant annet med oljeprisfall og svakere tall for kinesisk økonomi. Bankene fikk også juling.Oljeprisen har falt over 20 prosent fra årets topp den 3. oktober. Brent-oljen handles i kveld for 69,72 dollar fatet, ned 1,3 prosent.Mye faltDet var 10. dag på rad med prisfall, 
.11 av de 30 aksjene som inngår i Dow Jones steg, mens 19 falt. Åtte av de ti mest omsatte endte ned.Walt Disney var et lyspunkt med pluss 1,7 prosent og ble dagens vinner blant de 30, i kjølvannet av fremleggelsen av tall for 3. kvartal.Goldman Sachs ble taperen, med et fall på 3,9 prosent, mens Citigroup, Bank of America og J.P. Morgan falt 1 - 3 prosent.GE, som ikke teller med i Dow Jones, falt 5,7 prosent til 8,58 dollar. Aksjen sluttet med det på sitt laveste siden mars 2009, etter at J.P. Morgans Stephen Tusa senket kursmålet fra 10 til 6 dollar. Ifølge Marketwatch uttalte han også at selskapets kvartalsregnskapet var verre enn ventet på nesten alle punkter.Overseas Shipholding gikk på en smell og falt 29 prosent, etter at selskapet la frem regnskapstallene for 3. kvartal. Inntektene falt med 13,7 prosent og selskapet tapte 4,1 millioner dollar på driften, mot et driftsoverskudd på 0,56 millioner dollar i fjor. Resultat før skatt endte på -11,4 millioner dollar, ned fra -9,4 millioner dollar i samme kvartal i fjor.God ukeAlle de tre indeksene løftet seg fra dagens laveste, med Dow Jones ned så mye som 1,2 prosent, S&P 500 ned 1,5 prosent og Nasdaq ned 2,4 prosent.I løpet av uken steg Dow Jones imidlertid pene 2,8 prosent og S&P 500 2,1 prosent, mens Nasdaq nøyde seg med en oppgang på 0,7 prosent.10-års renten falt 4,2 basispunkter til 3,189 prosent.Gullprisen endte ned 1,1 prosent til 1.211,10 dollar.