Om DNO-budet: En vesentlig undervurdering av Faroe

Styret i Faroe Petroleum har nå kommet med sin dom over DNO-budet.

DNO meldte mandag morgen at selskapet vil legge inn et bud på alle aksjene i Faroe Petroleum. Styret i Faroe Petroleum råder sine aksjonærer til å ikke godta budet, opplyses det i en melding.«Styret er sterkt overbevist om at tilbudet er opportunistisk og vesentlig undervurderer Faroe, og vi oppfordrer alle aksjonærer til å ikke gjøre noe», skriver styret, som mener at DNOs «opportunistiske bud» betydelig undergraver Faroe petroleum.Styret mener også at budet ikke verdsetter Faroes «spennende fremtidsutsikter», og mener at selskapet siden DNOs første aksjekjøp i april har gjort betydelig fremskritt.- Vi tror Faroe er verdt vesentlig mer enn 152 pence per aksje, og vi oppfordrer aksjonærene til å avvise DNOs opportunistiske, uønskede og utilstrekkelige bud, sier styreleder John Bentley i en kommentar.