Oppmuntrende for USAs industri

Men noen piler peker nedover.

Endelige tall fra Markit viser en innkjøpssjefsindeks (PMI) for industrisektoren i USA på 55,7 i oktober, opp fra 55,6 i september.Noteringen er den høyeste på fem måneder.- Industrisektoren fikk en sterk start på 4. kvartal, med kraftig stigende ordreinngang og enda høyere optimisme i næringslivet, i et oppmuntrende tegn på at bedriftene venter de gode tidene vil fortsette inn i 2019, sier sjeføkonom i Markit, Chris Williamson, i en kommentar.Les mer her.ISM peker nedSamtidig viser dagens tall fra Institute of Supply Management (ISM) at de amerikanske innkjøpssjefenes forventningsindeks for industrisektoren kom inn på 57,7 i oktober, Dermed falt den fra 59,0 i september.Til slutt nevner vi at byggeinvesteringene i USA var uendret fra august til september, mot ventet en oppgang på 0,1 prosent.