Optimistisk analytiker spår børstaper opp 77 prosent

Onsdag morgen la Kongsberg Automotive frem sine kvartalstall. Ledelsen kunne fortelle om et resultat etter skatt på 2,1 millioner euro i 3. kvartal 2018, mot 0,3 millioner euro i samme periode i fjor.Driftsinntektene beløp seg til 259 millioner euro, sammenlignet med 240,7 millioner euro i 3. kvartal 2017.Aksjen faller 2,08 prosent til 8,49 kroner på en ellers positiv børsdag.Dagens laveste notering har vært på 8,40 kroner mens dagens høyeste notering har vært på 9,14 kroner.Før børsens åpningstid sendte analytiker Petter Kongslie i SpareBank 1 Markets ut en oppdatering på selskapet hvor han opererte med et kursmål på 15 kroner.For at kursmålet skal innfris, må aksjen stige hele 76,68 prosent fra dagens nivå.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også