Questerre melder om ny vellykket boring

Mike Binnion, CEO i Questerre Energy. Eivind Yggeseth/FA / Eivind Yggeseth/FA

Det er nå gjennomført nok en vellyket boring på Kakwa North.

Operatøren på Kakwa North har testet brønn nummer to, 100/01-04, til cirka 2.700 fat oljeekvivalenter per dag, melder Questerre.I en 200 timers produksjonstest produserte brønnen også 9,8 millioner kubikkfot gass og 1.124 fat kondensat.Questerre påpeker imidlertid i meldingen at selv om de tidlige resultatene er oppmuntrende, er de ikke nødvendigvis indikative for langsiktig ytelse.Operatøren har til hensikt å knytte denne brønnen opp til rørledningen som er under konstruksjon.- Med to brønner som har testet med et gjennomsnitt på 2.800 fat per dag beviser vi potensialet til Kakwa North, sier Questerre-sjef Michael Binnion i en kommentar.Les hele meldingen her.